دکل مخابراتی

انواع دکل های مخابراتی:

دکل های مخابراتی دکل‌هایی هستند که برای مقاصد مخابراتی از قبیل نصب دیش های ماکروویو، آنتن‌های رادیو، تقویت آنتن‌های موبایل، آنتن‌های بیسیم و… استفاده می‌شود.


دکل‌های خودایستا:

این دکل ها دارای ۳ یا ۴ پایه ی فلزی هستند که اجزای آن ها بصورت مشبک (Lattice) بوده و به وسیله اعضای خرپایی به هم متصل می شوند. این نوع دکل ها با شیب شهری بالا می روند و بدون نیاز به سیم های مهاری با تکیه بر پایه های اصلی (Leg) حفظ تعادل می کنند. در اغلب مواقع قطعات دکل های خودایستا از نبشی، لوله و ناودانی ساخته می‌شوند که به وسیله پیچ و مهره و در برخی موارد با جوش به یکدیگر متصل می شوند. مزیت دکل های خود ایستا، ظرفیت بالا و استقامت بیشتر آن نسب به سایر دکل ها می باشد.

دکل مخابراتی
امنیت شبکه

دکل مهاری (Gyed Tower):

دکل هایی که به وسیله سیم مهار به زمین یا تکیه گاه دیگری مهار می گردد و در انواع مختلف و ارتفاعات متفاوت (معمولا ۳ تا ۱۲۰ متر) و قاعده های متنوع قابل ساخت می باشند. پر کاربردترین آنها G45 ،G35 و G50 به صورت سه وجهی یا چهار وجهی می باشد، با توجه به قیمت پایین این نوع دکل ها در مقایسه با دکل های خودایستا، کاربرد بسیار گسترده ای دارند.

دکل های منوپل و پل(مخابراتی):

به دکل های تک پایه با مقاطع استوانه ای یا چند وجهی گفته می شود که معمولا با لوله یا ورق فولادی به صورت ۸ وجهی یا ۱۶ وجهی ساخته می شوند که برای نصب آنتن های مخابراتی و رادیویی کاربرد دارند. مزیت این دکل ها فضای کم جهت نصب و اجرای دکل می باشد.

دکل های منوپل و پل (مخابراتی):